Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις τέσσερις διαφορετικές ποιότητες των ταπετσαριών μας, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Και στις τέσσερις πάντως, τα σχέδια είναι εκτυπωμένα με χρώματα οικολογικά πιστοποιημένα, μη εύφλεκτα, άοσμα και ακίνδυνα. Δηλαδή, ιδανικά για παιδικά δωμάτια.

Paper (100εκ)

Από το διαχρονικότερο υλικό, δίνει ένα ματ και λείο αποτέλεσμα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στις εκτυπώσεις είναι οικολογικά και άοσμα, ιδανικά και χώρους που ζουν και παίζουν παιδιά.

Ύφασμα Non-Woven (50εκ)

Ιδανική για χώρους υψηλών απαιτήσεων, αφού πλένεται, έχει μεγάλη αντοχή και δε χαράσσεται. Παρόλα αυτά, παραμένει μια εξαιρετική προσθήκη στο χώρο με το σατινέ και ελαφρώς γυαλιστερό εφέ της.

Επικάλυψη Βινυλίου (134 εκ)

Η επίστρωση βινυλίου κάνει την ταπετσαρία εξαιρετικά ανθεκτική ακόμη και σε συνθήκες υγρασίας- επομένως ιδανική για το παιδικό δωμάτιο. Τοποθετείται εύκολα, και αφαιρείται εξίσου εύκολα, ώστε να αλλάζετε τη διακόσμηση όποτε θέλετε.

Paper Backed Vinyl (130εκ)

Ο συνδυασμός χαρτιού και βινυλίου δημιουργεί μια υφή πολυτελή, σαν ύφασμα. Εξαιρετικά κομψή και υψηλής αισθητικής, ιδανική για απαιτητικούς εφήβους.

Sticker

Can be used on wall , tables, placemats for a party etc… easy to stick and remove. Water resistant, durable ideal for children parties.