ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όλα τα αντικείμενα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα και με συνημμένα όλα τα ταμπελάκια τους. Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε την αρχική τους συσκευασία. Επιστροφές που δεν είναι σύμφωνες με την πολιτική επιστροφών μας δε θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Καθυστερημένες Επιστροφές

Το προϊόν που αγοράσατε θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Τυχόν επιστροφές μετά από αυτό το χρονικό διάστημα δε θα γίνονται δεκτές.

Προϊόντα που δεν επιδέχονται επιστροφής

Ταπετσαρίες και προσωποποιημένα προϊόντα, δηλαδή προϊόντα που φτιάχτηκαν βάσει δικών σας προδιαγραφών δεν επιδέχονται επιστροφής.

Επιπλέον, οι πωλήσεις εκπτωτικών προϊόντων outlet είναι οριστικές και, επομένως, τα σχετικά προϊόντα είναι μη επιστρέψιμα.

Δώρα

Για την επιστροφή κάποιου δώρου, παρακαλείστε να μας στείλετε ένα μέιλ στη διεύθυνση [email protected] ή να μας τηλεφωνήσετε στο 210 8996210 κι εμείς θα σας βοηθήσουμε περαιτέρω. Προϊόντα που παραδίδονται ως δώρα δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων.

Χρώματα

Έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προβάλουμε τα χρώματα των προϊόντων μας με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, επειδή οι οθόνες των υπολογιστών, οι ταμπλέτες και τα κινητά τηλέφωνα διαφοροποιούνται, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη σας θα δείχνει κάθε χρώμα με απόλυτη ακρίβεια.

Ελαττωματικά προϊόντα

Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά εάν δεν έχουν ικανοποιητική ποιότητα, δεν είναι κατάλληλα για το σκοπό για τον οποίο προορίζονται ή δεν είναι σύμφωνα με την περιγραφή τους. Να έχετε υπόψη σας ότι προϊόντα τα οποία έχουν αλλοιωθεί λόγω φυσικής φθοράς και τριβής, λόγω ατυχήματος ή κακής χρήσης, δε θα θεωρούνται ελαττωματικά.

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό όταν το παραλάβετε, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εντός δύο ημερών μέσω μέιλ στη διεύθυνση returns@biglittleones.gr, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας ή μέσω τηλεφώνου στο 210 8996210. Πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφών όπως περιγράφεται παρακάτω.

Αφού λάβουμε και δεχτούμε την επιστροφή του προϊόντος σας, μπορούμε να κανονίσουμε τυχόν αντικατάστασή του, εάν υπάρχει διαθεσιμότητα, ή επιστροφή χρημάτων που γίνεται με βάση τον αρχικό τρόπο πληρωμής. Εναλλακτικά, εάν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε με μέιλ ένα πιστωτικό κουπόνι που να αντιστοιχεί στην αξία του επιστραφέντος προϊόντος και το οποίο θα ισχύει για 3 μήνες.

Ανταλλαγές & επιστροφές

Ελπίζουμε να είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας. Εάν, ωστόσο, για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας ή εάν απλώς αλλάξατε γνώμη, έχετε περιθώριο 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας να επιστρέψετε το προϊόν/τα προϊόντα που αγοράσατε.

Φροντίστε ώστε τα προϊόντα να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα και με συνημμένα όλα τα ταμπελάκια τους και στην αρχική τους συσκευασία. Τυχόν επιστροφές που δεν είναι σύμφωνες με την πολιτική επιστροφών μας δε θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται σε εσάς.

Παρακαλείστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για την επιστροφή της παραγγελίας σας:

  1. Ενημερώστε μας ότι σκοπεύετε να επιστρέψετε τα αγορασθέντα προϊόντα, μέσω μέιλ στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 210 8996210, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., εξαιρουμένων των αργιών.
  2. Προσδιορίστε τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν/τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να χειριστούμε την επιστροφή σας, δηλαδή εάν προτιμάτε πίστωση, επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Παρακαλείστε να προσδιορίσετε το λόγο της επιστροφής, προκειμένου να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας. Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο που έχετε ήδη επιλέξει, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε ως προς το προϊόν του ενδιαφέροντός σας μέσω τηλεφώνου ή μέιλ, προκειμένου να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το προϊόν για εσάς.
  3. Έπειτα, θα σας χορηγήσουμε έναν κωδικό επιστροφής (RMA) για την εξουσιοδότηση της επιστροφής της παραγγελίας σας καθώς και πλήρεις οδηγίες σχετικά με το πώς θα γίνει η επιστροφή.

Παρέχουμε δωρεάν επιστροφές στους πελάτες μας στην Ελλάδα. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο μία φορά ανά παραγγελία. Για επιστροφές που εντάσσονται στην υπηρεσία δωρεάν επιστροφής, επικοινωνήστε με την υπηρεσία ταχυμεταφορών που αναφέρεται στις πληροφορίες επικοινωνίας στο μέιλ που λάβατε και κανονίστε να έρθει κάποιος να παραλάβει το προϊόν σε κοινά συμφωνημένη ώρα και μέρος.

Εάν η παράδοση έγινε εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής. Η διεύθυνση επιστροφής είναι

BIG LITTLE ONES

Πανός 7,

Βάρη 16672,

Αθήνα, Ελλάδα

210 8996210

Αφού επιστραφεί το προϊόν σας, ελεγχθεί και γίνει δεκτό, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό μέιλ. Βάσει του αιτήματός σας, θα προχωρήσουμε είτε με την ανταλλαγή που έχετε ζητήσει, είτε με την επιστροφή χρημάτων, η οποία θα πιστωθεί με βάση τον αρχικό τρόπο πληρωμής ή θα εκδοθεί κωδικός πίστωσης στο κατάστημα, που θα αντιστοιχεί στην αξία του επιστραφέντος προϊόντος και θα ισχύει για 3 μήνες.

Έχετε υπόψη σας ότι το ποσό από την επιστροφή χρημάτων μπορεί να καθυστερήσει λίγο να εμφανιστεί στο λογαριασμό σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής ή τον πάροχο της πιστωτικής σας κάρτας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας που βρίσκεται επί της οδού Πανός στον αριθμό 7, στη Βάρη (Τ.Κ. 16672), στην Αθήνα, όπου μπορείτε είτε να λάβετε πιστωτικό κουπόνι, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε εντός 3 μηνών, είτε να ανταλλάξετε αμέσως το προϊόν σας με κάποιο άλλο προϊόν.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τις επιστροφές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected].