ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οκτώβριος 2018

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ BIG LITTE ONES (Η «ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ»)

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η Big Little Ones (εφεξής αναφερόμενη ως «η Big little Ones», «εμείς», «εμάς» ή «μας») σας παρέχει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην Ιστοσελίδα βάσει των ακόλουθων όρων και προϋποθέσεων, της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας και άλλων όρων και προϋποθέσεων και πολιτικών που μπορεί να συναντήσετε στην Ιστοσελίδα μας σε σχέση με κάποια λειτουργία, χαρακτηριστικά ή προωθητικές ενέργειες, καθώς και την εξυπηρέτηση πελατών, και όλα μαζί θεωρούνται μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων και ότι συμπεριλαμβάνονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (συλλογικά, «Όροι και Προϋποθέσεις»). Όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, και κατανοήσει και ότι συμφωνείτε, χωρίς περιορισμό ή προσδιορισμό, να δεσμευτείτε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν διαφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλείστε να μη χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας.

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Ανακαλύψτε τις πιστωτικές κάρτες, τις χρεωστικές κάρτες και τις προπληρωμένες κάρτες ή χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass.

Όλες οι πληρωμές με κάρτες υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής Alpha Bank e-Commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Secure Sockets Layer (SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος για την κωδικοποίηση των πληροφοριών μέχρι να φτάσουν στον αποδέκτη τους, ο οποίος θα μπορεί να αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Άμεση τραπεζική μεταφορά
Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Ο τραπεζικός μας λογαριασμός είναι:

Με αντικαταβολή
Πληρώστε με μετρητά κατά την παράδοση.

Paypal
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με το λογαριασμό σας Paypal.

2. ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας και την Πολιτική Cookies. Παρακαλείστε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας  και την Πολιτική Cookies  ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθούμε.

3. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που περιγράφονται στην Ιστοσελίδα είναι μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορείτε να πωλήσετε ή μεταπωλήσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία αγοράσετε ή λάβετε με άλλο τρόπο από εμάς. Διατηρούμε το δικαίωμα, μετά από σχετική ειδοποίηση, να ακυρώσουμε ή να μειώσουμε την ποσότητα οποιασδήποτε παραγγελίας προς συμπλήρωση ή προϊόντων ή υπηρεσιών που πρόκειται να σας παρέχουμε, εάν πιστεύουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ότι παραβιάζουν τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας.

4. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Εάν αγοράσετε προϊόντα από την Ιστοσελίδα μας, οι Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης  θα εφαρμόζονται στις πωλήσεις.

5. ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ#

Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς όταν περιγράφουμε τα προϊόντα μας στην Ιστοσελίδα. Ωστόσο, στο μέτρο που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, δεν εγγυόμαστε ότι οι περιγραφές, τα χρώματα, οι πληροφορίες ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο σχετικά με το προϊόν που διατίθεται στην Ιστοσελίδα είναι ακριβές, πλήρες, αξιόπιστο, επικαιροποιημένο ή χωρίς λάθη.

6. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλες οι πληροφορίες και τα περιεχόμενα που καθίστανται διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, σημάτων υπηρεσιών, κειμένου, γραφικών, εικονιδίων κουμπιών, εικόνων, ηχητικών καταγραφών, συλλογών δεδομένων και λογισμικού, και της συγκέντρωσης και οργάνωσης αυτών (συλλογικά, το «Περιεχόμενο») αποτελούν ιδιοκτησία της Big Little Ones, των συνεργατών μας ή των δικαιοπαρόχων μας, και προστατεύονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο, καθώς και από το εφαρμοστέο Ελληνικό δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων νόμων που διέπουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα εμπορικά σήματα.

7. ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Με την πρόσβαση σε ή χρήση της Ιστοσελίδας, θα πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και με τις ειδικές προειδοποιήσεις ή οδηγίες σχετικά με την πρόσβαση ή τη χρήση, όπως αυτές έχουν αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα. Θα πρέπει πάντα να ενεργείτε σύμφωνα με το νόμο, τις ηθικές πρακτικές και καλή τη πίστει. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή τροποποιήσεις στην Ιστοσελίδα ή σε Περιεχόμενο ή υπηρεσίες που τυχόν εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα αυτή και δεν μπορείτε να βλάψετε με οποιονδήποτε τρόπο την ακεραιότητα ή τη λειτουργία της Ιστοσελίδας. Με την επιφύλαξη του γενικού χαρακτήρα οποιασδήποτε άλλης διάταξης των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, εάν αδυνατείτε λόγω αμέλειας ή εκ πρόθεσης να εκπληρώσετε οποιαδήποτε υποχρέωση διατυπώνεται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, θα είστε υπεύθυνοι για όλες τις τυχόν απώλειες και ζημιές που κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει σε εμάς.

8. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα μας εάν είστε άνω των 18. Μην εγγραφείτε εάν δεν είστε άνω των 18. Εάν είστε άνω των 18 και εγγραφείτε, θα έχετε ένα μέιλ/όνομα χρήστη και έναν κωδικό για το λογαριασμό σας. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα του λογαριασμού σας, του ονόματος χρήστη και του κωδικού σας και για τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας. Είστε υπεύθυνοι να διατηρήσετε αυτές τις πληροφορίες επικαιροποιημένες, πλήρεις, ακριβείς και αληθείς. Συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για κάθε δραστηριότητα που μπορεί να προκύψει όταν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, κι έχετε εισάγει το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Συμφωνείτε να παρέχετε μόνο επικαιροποιημένες, πλήρεις, ακριβείς και αληθείς πληροφορίες. Εάν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα εκ μέρους τρίτου, δηλώνετε ότι έχετε το δικαίωμα να δεσμεύετε αυτό το άτομο ως κύριο σε όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν, και στο βαθμό που δεν έχετε αυτό το δικαίωμα, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και ότι αναλαμβάνετε ευθύνη για τυχόν ζημιά που μπορεί να προκληθεί από εσφαλμένη χρήση της Ιστοσελίδας ή του Περιεχομένου που μπορεί να προκύψει από την πρόσβαση ή τη χρήση της.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε υπηρεσία και/ή να κλείσουμε λογαριασμούς μετά από ειδοποίηση, εάν οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις παραβιαστούν ή εάν αποφασίσουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ότι θα ήταν προς όφελος της Big Little Ones να κάνουμε κάτι τέτοιο.

9. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε σελίδων εκτός της Ιστοσελίδας ή οποιωνδήποτε ιστοσελίδων οι οποίες έχουν σύνδεσμο προς ή από την Ιστοσελίδα μας. Οι σύνδεσμοι που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα προορίζονται για λόγους διευκόλυνσης μόνο και δεν εγκρίνουμε εμείς, οι συνδεδεμένες με εμάς εταιρείες ή οι συνεργάτες μας το αναφερόμενο περιεχόμενο, προϊόν, υπηρεσία ή προμηθευτή. Όταν κλικάρετε συνδέσμους προς ή από οποιαδήποτε σελίδα εκτός της Ιστοσελίδας ή οποιαδήποτε ιστοσελίδα, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι σε καμία περίπτωση να προβούμε σε εξέταση ή αξιολόγηση αυτών των συνδέσμων, και δεν εγγυόμαστε τα προσφερόμενα από σελίδες εκτός της Ιστοσελίδας ή άλλες ιστοσελίδες στις οποίες υπάρχει σύνδεσμος προς ή από την Ιστοσελίδα μας, ούτε αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση για τις ενέργειες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τέτοιων σελίδων και ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των πολιτικών προστασίας προσωπικών δεδομένων και των όρων και προϋποθέσεών τους. Θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων όλων των σελίδων εκτός της ιστοσελίδας και των άλλων ιστοσελίδων που μπορεί να επισκεφτείτε.

10. ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Μπορεί να υπάρξουν αναφορές σε διάφορα τρίτα πρόσωπα και/ή οντότητες στην Ιστοσελίδα. Κανένα από αυτά τα πρόσωπα/οντότητες δεν έχει εγκρίνει, χορηγήσει ή συνδεθεί με οποιονδήποτε τρόπο με την Ιστοσελίδα ή την Big Little Ones και η Big Little Ones δεν είναι υπεύθυνη ή υπόλογος για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

11. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Ιστοσελίδα παρουσιάζεται «ΩΣ ΕΧΕΙ». Δεν κάνουμε οποιαδήποτε δήλωση ούτε πραγματοποιούμε οποιαδήποτε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή την ιστοσελίδα, και εξαιρούμε όλες τις δηλώσεις, εγγυήσεις και προϋποθέσεις, ρητές ή σιωπηρές, σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των εγγυήσεων ή προϋποθέσεων για ικανοποιητική ποιότητα, εμπορευσιμότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό, εκτός από το βαθμό στον οποίο αυτές οι δηλώσεις και εγγυήσεις δεν είναι νομικά εξαιρέσιμες.

Συμφωνείτε ότι, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει το εφαρμοστέο δίκαιο, δε θα είμαστε υπεύθυνοι ή υπόχρεοι (είτε συμβατικά, είτε σε αδικοπρακτική βάση (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας) ή άλλως), υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για τυχόν (α) διακοπή δραστηριότητας, (β) καθυστέρηση πρόσβασης ή διακοπή πρόσβασης στην Ιστοσελίδα, (γ) μη παράδοση, εσφαλμένη παράδοση, αλλοίωση, καταστροφή ή τροποποίηση δεδομένων, (δ) απώλεια ή ζημιές κάθε τύπου που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα συναλλαγών με ή της παρουσίας συνδέσμων σελίδων εκτός της ιστοσελίδας στην Ιστοσελίδα, (ε) ιούς υπολογιστών, βλάβες συστήματος ή δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς, ή κατά τη διάρκεια υπερσυνδέσμου προς ή από ιστοσελίδες τρίτων, (στ) τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις σε περιεχόμενο ή (ζ) συμβάντα πέρα από τον έλεγχό μας.

Επιπλέον, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει ο νόμος, δε θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν έμμεσες, ειδικές, ποινικές, τυχαίες ή επακόλουθες ζημιές (όπως διαφυγόντα κέρδη) σε σχέση με την Ιστοσελίδα ή τη χρήση της από εσάς ανεξάρτητα από τη μορφή δράσης είτε συμβατικά, είτε σε αδικοπρακτική βάση (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας) ή άλλως, ακόμη και αν έχουμε ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η μέγιστη συνολική ευθύνη μας να υπερβεί τα εκατό ευρώ (€100,00).

Συμφωνείτε ότι δεν μπορείτε να εγείρετε αξιώσεις ή ενέργειες που να προκύπτουν από, ή να σχετίζονται με, τη χρήση της ιστοσελίδας ή τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πάνω από ένα (1) έτος μετά την αιτία της ενέργειας που σχετίζεται με την εν λόγω αξίωση ή ενέργεια που προέκυψε.

12. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να μας υπερασπιστείτε, αποζημιώσετε και προφυλάξετε για τυχόν απώλεια, ζημιά ή κόστος, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων, που μπορεί να προκύψουν από οποιαδήποτε αξίωση, ενέργεια ή απαίτηση τρίτου που μπορεί να προκύψει από δική σας χρήση της Ιστοσελίδας ή παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Συμφωνείτε επίσης να μας αποζημιώσετε για τυχόν απώλεια, ζημιά ή κόστος, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων, που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση από μέρους σας τεχνικών συλλογής και εξαγωγής/απόσπασης δεδομένων (software robots, spiders, crawlers) ή παρόμοιων εργαλείων συλλογής και εξαγωγής δεδομένων, ή από οποιοδήποτε μέτρο λάβετε και το οποίο μπορεί να επιβάλλει υπέρμετρο και αδικαιολόγητο βάρος στην υποδομή μας.

13. ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Όσον αφορά τυχόν διαφορές σχετικά με την Ιστοσελίδα, όλα τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις και όλες οι ενέργειες που προβλέπονται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις θα διέπονται από τη νομοθεσία της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας θα υποβάλλεται στα Δικαστήρια των Αθηνών και τίθεστε υπό τη δικαιοδοσία και τις διαδικασίες αυτών, εκτός εάν έχετε παραβιάσει ή απειλήσει να παραβιάσετε τα δικαιώματα πνευματικής μας ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με εμάς, οπότε και μπορεί να αναζητήσουμε ασφαλιστική ή άλλη κατάλληλη ελάφρυνση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο και συναινείτε στην δικαιοδοσία και τον τόπο εκδίκασης σε οποιοδήποτε τέτοιο δικαστήριο για αυτούς τους σκοπούς.

Σε περίπτωση παραπόνου για την ηλεκτρονική σας αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: [email protected]. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό υπ’ αρ. 524/2013 για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, μπορείτε να αναφέρετε τυχόν διαφορές μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:
HTTPS://WEBGATE.EC.EUROPA.EU/ODR/MAIN/INDEX.CFM?EVENT=MAIN.HOME.CHOOSELANGUAGE

Παρομοίως, μπορείτε να αναφέρετε τυχόν διαφορές σχετικές με την αγορά σας στον παρακάτω φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών:

Συνήγορος του Καταναλωτή
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 144, Αθήνα 11471
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: http://www.synigoroskatanaloti.gr
Τηλέφωνο: 2106460862

14. ΓΕΝΙΚΑ

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αποτελούν την πλήρη και αποκλειστική συμφωνία μεταξύ μας σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας μας από εσάς, και υπερισχύουν και διέπουν κάθε προηγούμενη πρόταση, συμφωνία ή επικοινωνία.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή, αναρτώντας τις αλλαγές στην Ιστοσελίδα. Οποιεσδήποτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Η συνεχόμενη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς αποτελεί τη συμφωνία από μέρους σας με όλες τις αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις. Μπορούμε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, να τερματίσουμε οποιοδήποτε δικαίωμα εκχωρούν οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα μας θα είναι ασφαλής ή απαλλαγμένη από σφάλματα λογισμικού ή ιούς. Είστε υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση της τεχνολογίας πληροφοριών, των υπολογιστικών προγραμμάτων και της πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το δικό σας λογισμικό προστασίας από ιούς.

Τίποτα από όσα περιέχονται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δεν θα ερμηνεύεται ότι δημιουργεί οποιαδήποτε μεσολάβηση, συνεργασία ή άλλη μορφή κοινής επιχείρησης μεταξύ μας. Η αποτυχία μας να απαιτήσουμε την εκτέλεση από εσάς οποιασδήποτε διάταξης του παρόντος δε θα επηρεάζει το πλήρες δικαίωμά μας να απαιτούμε την εκτέλεσή της στο μέλλον, ούτε η παραίτησή μας από αθέτηση οποιασδήποτε διάταξης του παρόντος δε θα θεωρείται ή εκλαμβάνεται ως παραίτηση από την ίδια τη διάταξη. Σε περίπτωση που κάποια διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων είναι μη εφαρμόσιμη ή άκυρη σύμφωνα με οποιονδήποτε εφαρμοστέο νόμο ή αναστέλλεται από οποιαδήποτε διαιτητική ή δικαστική απόφαση, η εν λόγω μη εφαρμοσιμότητα ή ακυρότητα δε θα καθιστά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις μη εφαρμόσιμους ή άκυρους στο σύνολό τους, αλλά οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα πρέπει να τροποποιηθούν, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό, από την αποφανθείσα οντότητα έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν πλήρως τον αρχικό σκοπό των συμβαλλόμενων μερών, όπως αυτός εκφράζεται στην αρχική διάταξη.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλείστε να μας στείλετε email στο [email protected].