Ποιοι είμαστε

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δυο κορίτσια, που πεισματικά αρνιόνταν να μεγαλώσουν – η Εριέττα και η Χριστίνα. Μπορεί και οι δυο να έχτισαν επιτυχημένες καριέρες, στα Οικονομικά και την Αρχιτεκτονική, αντίστοιχα, όμως η περιέργεια και η δημιουργικότητα μέσα τους ζητούσαν επίμονα τρόπο να εκφραστούν. Μόλις λοιπόν έγιναν μητέρες, διαπίστωσαν, από πρώτο χέρι, ποιο κενό ήθελαν να καλύψουν: στην αγορά των παιδικών, οι περισσότερες μάρκες μένουν στα ροζ και τα γαλάζια και δεν έχουν το θάρρος να δοκιμάσουν κάτι πιο ανατρεπτικό. Επομένως, ένα νέο brand που θα ξεπεράσει αυτούς τους περιορισμούς, μπορεί να είναι ένα brand «σχεδόν τέλειο»! Και κάπως έτσι, γεννήθηκε το Big Little Ones…

Η Εριέττα Καμάρη, μητέρα ενός αγοριού, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό, στα Οικονομικά και το Real Estate. Έχοντας εργαστεί πολλά χρόνια στο χώρο, συνειδητοποίησε ότι η διακόσμηση εσωτερικών χώρων την συνεπαίρνει- γι αυτό και ξεκίνησε σχετικές σπουδές στο St. Martins London. Για την Εριέττα, η διακόσμηση έχει νόημα όταν μετατρέπει τα σπίτια σε ζεστούς χώρους, φτιαγμένους για διασκέδαση, χαλάρωση και απόλαυση. Ειδικά για τα παιδικά δωμάτια, το όραμά μας, από την πρώτη στιγμή, αφορά έναν συνδυασμό σχεδίων και υλικών που δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Ένα περιβάλλον που ξυπνάει τη φαντασία, και αγκαλιάζει τα παιδιά με ασφάλεια. Όπως λέει και ο Αλαντίν, οι σπουδαίες στιγμές του σήμερα, γίνονται οι αναμνήσεις του αύριο. Το σκηνικό αυτών των αναμνήσεων λοιπόν, θα φέρει την υπογραφή του Big Little Ones. 

Η Χριστίνα Μπατάγια- Παπακαλιάτη είναι αρχιτέκτονας- με την πολλή ευρεία έννοια της λέξης. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα, είναι να σχεδιάζει και να ζωντανεύει, σχεδόν τα πάντα: από κτήρια μέχρι κοσμήματα, έπιπλα, τούρτες και cupcakes. Προφανώς, το ανήσυχο μυαλό της δε μπορούσε να συμβιβαστεί με τα προϊόντα μαζικής παραγωγής- μέτριας ποιότητας που συνάντησε όταν επιχείρησε να διακοσμήσει το δωμάτιο του γιου της. Ακριβώς όπως συνέβη με την Εριέττα, η Χριστίνα οραματίστηκε ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο brand, που θα γεμίσει τη ζωή των παιδιών με χαρούμενες εικόνες, κι αυτές θα καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία τους.

Με λίγα λόγια, μια μακροχρόνια φιλία εξελίχθηκε σε μια συνεργασία βασισμένη σε ένα κοινό όραμα: ποιοτικά υλικά και ευφάνταστα σχέδια σε λευκά είδη, ταπετσαρίες, ρούχα και αξεσουάρ, όλα κάτω από το όνομα “Big Little Ones”. Έτσι, με μια κουταλιά αγάπης και μια πινελιά παραμυθιού, φτιάχτηκε ένα brand από μαμάδες, για μαμάδες.

Ακολουθήστε μας στο Instagram