Μανιφέστο

#1 Οργανικό βαμβάκι - Οικολογική επεξεργασία

Χρησιμοποιούμε οργανικό βαμβάκι για όλα τα βρεφικά φορμάκια μας και τα παιδικά πιζαμάκια μας και για τα βρεφικά λευκά είδη.

Γιατί οργανικό;

  • Μας αρέσει το οργανικό βαμβάκι γιατί είναι πιο αγνό, απαλό και τρυφερό από το απλό βαμβάκι.
  • Το οργανικό βαμβάκι είναι απαλότερο γιατί στην καλλιέργεια και επεξεργασία του δεν χρησιμοποιούνται χημικά η άλλες βλαβερές ουσίες και συνεπώς οι ίνες του μένουν αναλλοίωτες σε αντίθεση με το κοινό βαμβάκι.
  • Είναι πιο τρυφερό για το αγνό δερματάκι του μωρού και των παιδιών εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί χημικά η άλλες βλαβερές ουσίες και συνεπώς λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αλλεργίες.
  • Το οργανικό βαμβάκι είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το κοινό βαμβάκι και συνεπώς το ρουχαλάκι μπορεί να μεταβιβαστεί από παιδί σε παιδί.
  • Οι οργανικές μέθοδοι καλλιέργειας είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον , την πανίδα μας και τον πλανήτη καθώς επίσης και για τους αγρότες που το καλλιεργούν.

#2 Πιστοποίηση GOTS - Παραγωγή με ήθος

Το οργανικό βαμβάκι που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποίηση GOTS.

Ο οργανισμός αυτός είναι συνυφασμένος με τα αυστηρότερα κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια, συνεπώς :

Όταν αγοράζετε προϊόντα με αυτή τη πιστοποίηση δεν αγοράζετε μόνο ένα οργανικό προϊόν άλλα και ηθικό. Η πιστοποίηση αυτή σας εξασφαλίζει ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί παιδική εργασία στην παραγωγή και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν ασφάλειες συνθήκες εργασίας και δίκαιο μισθό.

Η πιστοποίηση GOTS είναι η καλύτερη πιστοποίηση στην αγορά για οργανικά υλικά και συμπεριλαμβάνει τα αυστηρότερα κριτήρια και ενδελεχείς ελέγχους καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής που αφορούν στη χρήση χημικών άλλα και συνθηκών εργασίας.

#3 OEKO-TEX πιστοποίηση - Προϊόν αβλαβές προς το παιδικό δερματάκι

Χρησιμοποιούμε βαμβακερή ποπλίνα από 100% φυσικό βαμβάκι με πιστοποίηση OEKO-TEX για τα πιζαμάκια μας από ποπλίνα και για τα παιδικά είδη υπνοδωματίου μας.

Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βλαβερές ουσίες στην διαδικασία παραγωγής.

Συνεπώς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βλαβερές ουσίες στην παράγωγη των προϊόντων μας καθιστώντας τα υπό-αλλεργικά.

 

#4 Φτιαγμένα από Μαμάδες για Μαμάδες

Είμαστε μητέρες οι ίδιες και έτσι καταλαβαίνουμε τη σημασία της πρακτικότητας όσον άφορα στα βρέφη και στα παιδιά.

Όλα τα βρεφικά μας φορμάκια έχουν φερμουάρ η τρούκ από το λαιμό μέχρι το πατουσάκι για εύκολη αλλαγή και άνεση, καθώς επίσης και τρουκ ασφάλειας στο τελείωμα του φερμουάρ.

Συνεπώς τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο χαριτωμένα άλλα και πρακτικά

 

#5 Υψηλής ποιότητας υλικά

Η ποιότητα ξεκινάει από την επιλογή των υλικών και συνεπώς είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένες όσον άφορα στην έκθεση του βρεφικού και παιδικού δέρματος στην επιλογή των υλικών μας.

Από είδη για το υπνοδωμάτιο, σε ρουχαλάκια και ταπετσαρίες χρησιμοποιούμε μονό τα ασφαλέστερα υλικά και τα σχέδια μας τυπώνονται με μελάνια με βάση το νερό χωρίς τοξικές η βλαβερές ουσίες.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη ποιότητα για τα παιδιά μας!

#6 Ελληνικό προϊόν

Τα προϊόντα μας , από ταπετσαρίες , είδη υπνοδωματίου και ρουχαλάκια κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες και να χτίζουμε μακροχρόνιες επιτυχημένες συνεργασίες. Επίσης μας επιτρέπει να επιβλέπουμε όλη τη παραγωγική διαδικασία και να διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα για τα προϊόντα μας.

#7 Σχέδια Unisex

Τα περισσότερα σχέδια και κοπές μας είναι και για κορίτσια και για αγόρια. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να φοράνε ότι τους εκφράζει χωρίς στερεότυπα.

Τα προϊόντα μας είναι ποιοτικά και μπορούν να τα χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως φύλλου, και απεικονίζουν από χαριτωμένα ζωάκια και στοιχεία της φύσης έως και πράγματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα.

Το γεγονός ότι τα ρούχα μας μπορούν να φορεθούν και από κορίτσια και από αγόρια τα καθιστά ιδανικά για να τα μεταβιβάζουμε από παιδί σε παιδί και να τα κρατάμε για χρόνια και όχι να τα πετάμε εξοικονομώντας έτσι χρήματα άλλα και προστατεύοντας το περιβάλλον μας.

#8 Στόχος μας είναι να βοηθάμε τα παιδιά μας χαλαρώνουν και να εξελίσσονται

Από ταπετσαρίες , σε είδη υπνοδωματίων και ρούχα , τα σχέδια μας στόχο έχουν να χαλαρώνουν τα παιδιά, να εξασκούν τη φαντασία τους και να τους δίνουν την ασφάλεια που κάθε παιδί δικαιούται.

Συμβουλευόμαστε ειδικούς και παιδοψυχολόγους στην δημιουργική μας διαδικασία και προτιμάμε τα χρώματα που έχει αποδειχτεί ότι βοηθάνε τα παιδιά στην τόνωση του μυαλού τους και στην αύξηση της δημιουργικότητας τους.